Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/aronabbo.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Wanneer kunststof rijplaten gebruiken? | Aron abbo

Een kunststof rijplaat is een tijdelijke oplossing voor wegen die gerepareerd moeten worden, om gebieden met gebroken bestrating of gaten in de grond te bedekken. Ze zijn ontworpen om licht en sterk te zijn, bestand tegen zowel autoverkeer als extreme temperaturen. Als uw weg een snelle reparatie nodig heeft, zijn kunststof rijplaten een effectieve manier om de klus te klaren. Laten we eens kijken wanneer u ze moet gebruiken. 

Wanneer plastic rijplaten gebruiken? 

Kunststof rijplaten worden meestal gebruikt bij bouw- of onderhoudsprojecten aan wegen of snelwegen. U kunt ze ook gebruiken voor het onderhoud van bruggen en andere noodreparaties aan wegen. De platen zijn er in verschillende maten om zowat elke opening of breuk in een oppervlak te bedekken, waardoor ze ongelooflijk veelzijdig zijn voor meerdere toepassingen. Bovendien bieden ze een extra beschermingslaag tegen vuil en stof op het wegdek eronder. 

Waarom plastic rijplaten kiezen? 

De belangrijkste reden waarom plastic rijplaten zo populair zijn, is omdat ze licht en toch stevig genoeg zijn om zwaar verkeer aan te kunnen, terwijl ze een veilig alternatief vormen voor traditionele metalen afdekkingen. Ze hebben ingebouwde steunen om uitglijden en glijden te voorkomen, zodat voertuigen stabiel blijven als ze door de openingen van de kunststof platen rijden. Bovendien helpt het gladde oppervlak het geluidsniveau te verminderen wanneer voertuigen overheen rijden. Dit maakt deze platen ideaal voor korte termijn reparaties waar asfaltreparaties niet haalbaar zijn vanwege tijdgebrek of kostenoverwegingen. 

Installatie en verwijdering 

De installatie van kunststof rijplaten is relatief eenvoudig en duurt minder dan een uur, mits correct uitgevoerd door ervaren professionals zoals het team van deskundigen van Metric Marketing. Het installatieproces vereist geen speciaal gereedschap of uitrusting, behalve hefmechanismen zoals kranen of vorkheftrucks, afhankelijk van de grootte van de opening die door de plaat(ken) wordt bedekt. Bovendien kan de plaat, eenmaal correct geïnstalleerd, snel worden verwijderd zonder de rijbaan zelf of omliggende structuren zoals stoepranden of trottoirs te beschadigen. 

Conclusie

Kunststof rijplaten kunnen een effectieve oplossing bieden om wegen die gerepareerd moeten worden tijdig te bedekken zonder grote kosten in verband met asfalteren of andere meer permanente oplossingen zoals beton storten. Ze zijn licht en toch sterk genoeg om het verkeer te weerstaan, terwijl ze ook bescherming bieden tegen vuil en stof op onderliggende oppervlakken eronder. Met de hulp van Metric Marketing is de installatie van deze platen snel en eenvoudig, zonder dat er speciaal gereedschap nodig is, behalve dat wat nodig is voor het tillen, indien dat nodig is vanwege de afmetingen. Dus de volgende keer dat u iets snel maar veilig moet afdekken, kunt u overwegen om kunststof rijplaten te gebruiken!

Bron: www.induplates.be