Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/aronabbo.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Heb jij nog geen goede woonverzekering kunnen vinden? | Aron abbo

Heb jij al eens nagedacht wat er zou gebeuren wanneer er een grote brand in je huis uitbreekt? Veel mensen denken hier liever niet over na omdat zij al depressief worden van het idee alleen. Toch is het goed om hier een keer je gedachten over te laten gaan, omdat je dan nu alvast maatregelen kunt nemen om deze ramp tot een minimum te beperken. Word je een keer het slachtoffer van brand, dan wordt je probleem nog groter wanneer je niet de juiste voorzorgsmaatregelen hebt getroffen. Je zou niet de eerste zijn die diep in de financiële problemen komt, omdat je de opgelopen schade niet kunt herstellen / betalen. Wij laten je daarom zien welke woonverzekering je kunt afsluiten om te zorgen dat je een goed vangnet hebt op het moment dat je door rampspoed getroffen wordt. Heb je dus nog geen woonverzekering, zorg er dan voor dat je deze alsnog zo snel mogelijk afsluit. 

Het belang van een woonverzekering 

Met een goede woonverzekering voorkom je niet dat je bijvoorbeeld door een brand getroffen wordt, maar je zorgt er wel voor dat je de schade die door deze brand ontstaan is, veel sneller kunt afhandelen. Dat is wat je wilt, want niemand kan in een woning leven waar een brand gewoed heeft. Het belangrijkste is dat je de financiële middelen beschikbaar hebt om deze schade af te handelen. Dat is dan ook wat je met een woonverzekering regelt. Je sluit een verzekering af bij een gerenommeerde verzekeraar en in ruil daarvoor neemt deze het risico van je over dat je loopt wanneer je ergens woont. In het geval jij een keer schade aan je woning of aan je spullen opgelopen hebt, zal de verzekeraar je helpen om dit zo goed en zo snel mogelijk te herstellen. Zo keer jij zo snel mogelijk weer terug naar je oude situatie zonder dat je je in de schulden hoeft te steken. 

Een inboedelverzekering heb je altijd nodig 

Er zijn twee soorten woonverzekeringen. Wat je altijd nodig hebt, is de inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle schade die ontstaan is aan je spullen. Deze schade hoeft lang niet altijd ontstaan zijn door grote rampen als bijvoorbeeld brand. Het kan ook zijn dat je een fles rode wijn over je tapijt laat vallen. In dat geval kun je ook een beroep doen op je verzekering om te kijken wat zij voor je kunnen doen. Goed om te weten is dat ook schade als gevolg van cybercriminaliteit onder deze polis valt. 

Een opstalverzekering toevoegen? 

Naast je inboedelverzekering kun je ook nog een opstalverzekering toevoegen. Deze polis is echter alleen bedoeld voor mensen die een eigen woning hebben. Deze verzekering dekt namelijk de schade die ontstaan is aan het pand zelf. Huur je dus een huis, dan heb je geen opstalverzekering nodig. Heb jij je woning gekocht? Dan is de opstalverzekering heel belangrijk. De schade aan je woning is vaak de grootste kostenpost en met een goede woonverzekering wordt deze schade door je verzekeraar uitgekeerd.